• Carrera Virtual Solidària
  Suma KM amb el Pau

  15.000€ recaptats!

 • Carrera Virtual Solidària
  El marcador...

  13.290€ quilòmetres!

Suma Km amb el Pau

# Kmcontraelcáncerinfantil, és una campanya que vol sensibilitzar i donar a conèixer la necessitat de dedicar més recursos a la investigació del càncer infantil.
El càncer pediàtric és considerat una malaltia minoritària, amb una proporció d'1 cas en nens per cada 200 adults i per aquesta raó la majoria dels recursos públics i privats se centren en el càncer adult.
"Km contra el càncer infantil" també pretén a més de recaptar diners, sensibilitzar i donar a conèixer la necessitat de dedicar més recursos a la investigació com a camí principal per obtenir la cura contra aquesta malaltia.
Els beneficis de la campanya es destinaran a l'equip d'Investigació Translacional de Càncer Infantil de l'VHIR d'l'Hospital Vall d'Hebron .
El principal impulsor d'aquesta iniciativa és Pau Odina, que al novembre de 2019 li van diagnosticar un osteosarcoma. Després de més d'un any de tractament, ha arribat el moment de donar a conèixer aquesta realitat, que mai penses que et passarà a tu, i sobretot de donar les gràcies a totes aquelles persones que l'han acompanyat en aquest procés.

On destinem la recaptació?

Els beneficis de la cursa es destinaran íntegrament al "Grup de Recerca Translacional en el Càncer de la Infància i l'Adolescència" - Hospital Universitari Vall d'Hebron / Institut de Recerca de la Vall d'Hebron, Barcelona. I concretament, TÍTOL DEL PROJECTE: Aplicació de la biòpsia líquida per a la detecció precoç de recaigudes en l'osteosarcoma.
La incorporació de la biòpsia líquida en el seguiment dels nens i adolescents afectats de osteosarcoma permetrà una millor estimació del risc de recaiguda, progressió o desenvolupament de metàstasi, permetent així la personalització del tractament per a cada pacient. A més, la identificació de biomarcadors de recaigudes primerenques, així com l'estret contacte del nostre centre amb consorcis de tractament tant nacionals com internacionals, han de facilitar la traducció dels avenços aconseguits en millors protocols de seguiment. En resum, aquesta estratègia ajudarà a optimitzar els protocols terapèutics actuals mitjançant la incorporació de biomarcadors moleculars. S'espera, un cop completats els estudis, que això derivi en una millora significativa en la supervivència.

Què és la cursa virtual suma km amb el Pau?
(cartell)

Km contra el càncer és una carrera en format virtual amb un objectiu solidari, recaptar fons per a l'Equip de Recerca Translacional de Càncer Infantil de l'VHIR d'l'Hospital Vall d'Hebron, concretament per al projecte coordinat per la Dra Soledad Gallego i el Dr Josep Roma.

Quan?

Del 3 al 23 de maig de 2021.

Com inscriure's?

Omple el formulari de l'apartat d'inscripcions. Podràs triar distància: 5k o 10K; modalitat: caminar, córrer o anar amb bici; o fer el teu donatiu.
Un cop inscrit rebràs un e-mail confirmant les teves dades i un enllaç amb el teu dorsal. Te'l podràs personalitzar. També el pots descarregar aquí

Com registrar la meva carrera?

Descarrega't l'app RUNLIVE 13/5 al teu telèfon mòbil.
Podràs activar-amb el DNI i la data de naixement, un cop t'hagis inscrit a la cursa.

Saps què?

Podràs realitzar la cursa tots els intents que vulguis. En la classificació final quedarà registrat el teu millor temps. Cada intent finalitzat sumarà al total de km aconseguits per tots els participants.

Com puc col·laborar?

Si no vols participar a la cursa i només vols contribuir en el projecte...

DORSAL SOLIDARI Fes el teu donatiu

O simplement comparteix amb els teus amics i coneguts aquesta iniciativa. Pots incloure els hashtags: #Kmcontraelcáncerinfantil, #SumaKmconPau. No oblidis etiquetar-nos: @Kmcontraelcáncerinfanti, @vallhebroncampus

Inscripcions

Si no vols participar i únicament vols col·laborar amb el projecte...

DORSAL SOLIDARI Fes el teu donatiu

Reglament

KM CONTRA EL CÀNCER INFANTIL
Suma Km camb el Pau!
Carrera virtual que podràs realitzar corrent, caminant o en bicicleta, des del lloc que tu triïs, amb l'objectiu de sumar el màxim nombre de km entre tots.
El benefici de les inscripcions es destinaran íntegrament a l'Equip de Recerca Translacional de Càncer Infantil de l'VHIR de la Vall d'Hebron.

PERÍODE DE PARTICIPACIÓ
Des del 3 fins el 23 de maig de 2021.

DISTÀNCIA I RECORREGUT
Cada persona pot triar el seu propi recorregut de 5 o 10 km i realitzar els intents que desitgi. Cada intent sumarà en el nostre marcador de Km totals recorreguts. Per a la classificació final només li comptarà el millor temps.

MODALITATS / CATEGORIES
5K Caminant
5K Corrent
5K Bicicleta

10K Caminant
10K Corrent
10K Bicicleta

INSCRIPCIÓ I PREUS
La inscripció la pots fer a aquesta mateixa pàgina. En l'apartat d'inscripcions trobaràs els enllaços.
Donatiu des de 5 euros.
* Un cop realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic confirmant el teu registre i un enllaç des del qual podràs descarregar el dorsal perquè te'l puguis personalitzar. També l'identificador únic de la teva inscripció que hauràs de guardar, serà el teu número pel sorteig.
Si ets un centre educatiu o club pots inscriure la teva classe / equip en l'apartat Equips/grups
Donatiu des de 50 euros per equip.

INSTRUCCIONS PER AL REGISTRE DE L'ACTIVITAT

 • Baixa't l'aplicació RUNLIVE 13/5
 • Entra amb la data de naixement i el DNI. Per poder entrar cal que prèviament t'hagis inscrit.
 • Participa les vegades que vulguis. Tots els teus km sumaran. A la classificació final comptarà el teu millor temps.
 • Si realitzes la carrera amb el mòbil i l'App activada, la publicació del teu resultat és automàtica.
 • Si optes per realitzar-la sense mòbil, un cop finalitzat el recorregut, pots publicar el GPX del teu rellotge a través d'aquests enllaços:
  Publicar GPX 5K / Publicar GPX 10K
 • Si participes en equip/grup, puja el GPX de l'equip a través d'aquests enllaços:
  Publicar GPX de grup 5K / Publicar GPX de grup 10K

OBSEQUIS
Tots els corredors inscrits que finalitzin la cursa obtindran un diploma i participaran en el sorteig d'obsequis, cortesia dels nostres col·laboradors.

RESULTATS
Pots consultar els resultats en un enllaç que trobaràs a l'App.
Un cop finalitzat el període de participació podràs trobar la classificació definitiva a la web de Iter5

ACEPTACIÓ DEL REGLAMENT
La realització de la inscripció implica el reconeixement i acceptació de el present reglament
L'organització declina qualsevol responsabilitat relativa als corredors que participin en la prova sense haver formalitzat degudament la inscripció.

DRETS D'IMATGE
Tots els corredors renuncien expressament al seu dret d'imatge durant la prova i en tot recurs contra l'organització per la utilització d'aquesta imatge. L'organització podrà autoritzar als mitjans de comunicació a utilitza aquesta imatge mitjançant una acreditació o llicència. Tota comunicació sobre l'esdeveniment o la utilització d'imatges s'ha de fer respectant el nom de l'esdeveniment, de les marques registrades i prèvia autorització de l'organització. L'entitat organitzadora es reserva en exclusivitat el dret sobre la imatge de la prova, així com l'explotació audiovisual i periodística de la competició. Qualsevol projecte mediàtic o publicitari haurà de comptar amb el consentiment de l'organització.

MODIFICACIONS
Si l'organització es veiés obligada a modificar el present reglament, les modificacions seran degudament comunicades amb antelació als participants.

Equips/grups

CENTRES EDUCATIUS / CLUBS
Obrim aquesta secció a tots els centres educatius o clubs que vulguin realitzar aquesta activitat amb el seu grup de classe o el seu equip esportiu.

Com inscriure's?
Clica a l'enllaç corresponent i omple el formulari amb el nom del teu equip o classe i el nombre de components de l'equip.
El nom de l'equip / grup serà el que haureu de fer servir per validar-vos a l'APP. Ha de coincidir exactament amb el que heu registrat a la inscripció. Qualsevol canvi tipogràfic pot ocasionar error.
* La inscripció de grups s'ha de fer amb 24 hores d'antelació per a l'activació de l'APP.

El formulari us permetrà triar la modalitat: caminar, córrer o anar amb bici; el nombre de participants: nombre d'alumnes o jugadors que realitzaran la prova; donatiu: tria què donatiu vols fer.
Un cop inscrit rebràs un correu electrònic confirmant les teves dades i un enllaç per descarregar-vos el dorsal. Us el podeu imprimir i personalitzar per a cada alumne o jugador. També el podeu descarregar aquí

Com registrar la meva carrera?
El responsable es descarregarà l'App RUNLIVE 13/5 al seu telèfon mòbil. Podrà activar-la amb el nom de la classe o de l'equip, un cop hagi inscrit al seu grup a la cursa.

Gràcies per participar

Al finalizar la carrera trobaràs tots els resultats aquí

resultats oferts per

Participa y entraràs en el sorteig d'aquests obsequis

El 24 de maig tindrà lloc un sorteig de regals cortesia dels nostres col·laboradors. El resultat es publicarà al web i l'organització es posarà en contacte amb els guanyadors.